Echtscheidingen-Amsterdam.nl

Home Home | Divorce in Amsterdam
Onderdeel van ´t Echtscheidingshuys Uw specialist in echtscheidingen

Als u met een echtscheiding te maken krijgt is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een specialist op echtscheidingsgebied, gezien de gevolgen nog op lange termijn voelbaar zullen zijn is het te adviseren altijd voor een specialist te kiezen die voor u het hoogst haalbare eruit haalt. Dus ga voor kwaliteit  en niet voor kwantiteit! »»

Home

 Als je relatie of huwelijk niet meer goed gaat, ga je de vraag stellen: Scheiden of blijven? Deze keuze is vaak heel moeilijk. Elke relatie kent immers ups en downs. Hoe kan je weten dat het niet meer goed komt? Wat is beter voor jou, je kinderen en je partner? Kan het weer goed komen, en hoe groot is die kans? »»

Een echtscheiding mediator is een bemiddelaar die u kan helpen bij een echtscheiding. Een echtscheiding is vaak een erg lastige periode waarbij alle hulp welkom is.  De mediator en/of bemiddelaar kiest geen partij, maar blijft onafhankelijk en neutraal. »»

Een notaris kan u op verschillende manieren van dienst zijn als het gaat om echtscheidingen en uit elkaar gaan. Bij het ontbinden van een samenlevings- contract tot het daadwerkelijk afhandelen van een totale echtscheidingsprocedure door een gespecialiseerde echtscheidingsnotaris. »»

 De kindercoach biedt zowel ouders als kinderen hulp bij praktische vragen, zoals wat er komt kijken bij een verhuizing, het verdelen van de spullen tussen twee huizen en de overstap naar een andere school. Daarnaast helpt de coach vooral ook bij het omgaan met de soms heftige emoties die een scheiding oproept. »»

Bij een echtscheiding moeten in relatief korte tijd een groot aantal financiële en fiscale beslissingen worden genomen. Het advies van een deskundige financieel adviseur is dan meer dan welkom. »»

Echtscheidingsmediator in Amsterdam Notaris en echtscheiding Kindercoach en echtscheiding Relatietherapie en echtscheiding Financieel advies en echtscheiding

Echtscheiding aanvragen in de regio Amsterdam

Echtscheidingen Amsterdam biedt u in Amsterdam de mogelijkheid om vrijblijvend contact op te nemen om uw

echtscheiding aan te vragen. U krijgt antwoord van gekwalificeerde en door Echtscheidingen Amsterdam streng

geselecteerde specialisten. Vult u hieronder de invoervelden zo volledig mogelijk in en beschrijf duidelijk uw

situatie. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag vertrouwelijk en discreet zal worden behandeld.
* Verplichte velden


Neem nu contact op om uw echtscheiding aan te vragen

een advocaat

Beschrijf duidelijk uw situatie en ontvang gratis antwoord op uw vraag.  

»»

Beschrijf hier uw opdracht en situatie kort en bondig, maar zo volledig mogelijk

100% onafhankelijk

Gratis en Vrijblijvend

Bespaar tijd en geld

Gekwalificeerd en ervaren

Offertes direct op maat

Altijd de beste service

Waarom?